Bejelentés
Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Üzenőfal


Név:

Üzenet:

.....

A BRFK körözési listája!
Kérjük, hogy aki a képeken látható személyekről illetve tartózkodási helyükről információval rendelkezik, hívja a 112 telefonszámot, a Telefontanú 06-80-555-111 számát vagy értesítse a legközelebbi rendőri nemiszervet.
A VVH bűnszerkezet tagjai"So Hot Yoda"

A klán szellemi vezére.Kedvelt módszere az áldozatok fenekének megrágása és kivéreztetése,különösen kegyetlen állkapocs-módszerrel!A tetemeket később szétrúgja,mint a szart!
"Don(Kalapács)Ferenc"

A VVH orvgazdája.Ő tünteti el a hullákat,és fenttartja a klánt az áldozatok értékeinek eladásábol!Szemtanúk állították h többször látták emberi lábszárcsontot majszolni.Kiemelten veszélyes!
Tanga Brádörsz

Nem a VVH tagjai,bérgyilkosnak használják őket,külsősök.A gennyes melót végeztetik el velük.Különös ismertetőjelük h nagy tömegben szivesen esnek egymásnak hátulról!Az erkölcsrendészet is keresi őket!
"Kiégett András"

A szemeit átműttette 640x480-as felbontásra,így az áldozatokat jobban látja,akár falon át is.Kedvenc módszere az FPS-sel való riogatás,hangos "Ezt beatta geci!!"felkiáltásairól híres.Különös ismertetője hogy AIM-bottal jár.
"Szarok rátok zsaruk" Attila

Hivatásos hangember,a rendőség félrevezetése a feladata!Módszere a szamárfül mutatás,így gyanútlan áldozata az erős hónaljszag-kiáramlás után azonnal meghal!Fellelhető a különböző kozmetikai osztályokon,a hónaljstift-termékek pusztítása közben!
" A Bajszos team"

Ikrek,az álcázás nagymesterei.A 2006-os nagy óvodás-mészárláskor transzvesztita óvónőknek öltözve vitték véghez gaztetteiket!Bajszuk alatt ételmaradékot és egyéb fegyvereket rejtegetnek!Meg nem erősített hírek szerint az ÁNTSZ lerohanására készülnek!
Szakács"Mulatós"Tiborc

A klán hadtáposa!Különös ismertetőjele átható lecsó-szag,fellelhető bármelyik Fásy-mulató felvételén!2007-ben kivégezte Lagzi Lajost,előtte Zámbó Imre Bp-i lakos teteménél látták utoljára kakaspörköltet főzni!
"A Török"

Azonosíthatatlan származású tömeggyilkos!Általában testfelépítése miatt csak a szemtanúk fenyegetésére és 0-7éves korú gyermekek megfélemlítésére használják!Köztéri szobrokkal való nemi aktus létesítéséért 2 évet ült!
"Huntzut Mária"

Esztétikai elterelés,terep-felmérés a feladata!Hangja 9 oktávos és 3méteren belül halálos!Az áldozatok mellett gyakran ő helyezi el a levágott lófejet.Szereti a természetet,mindene a lovaglás!Inkognitóban zöldséges standot tart fent!
"A Zsidó"
műtét előtt:

műtét után:

A klántagok nyaraláskor napernyő helyett használják genetikai sajátosságai miatt!Ő az Izraeli összekötő.Igazi ..uzi szakértő!Kedvenc szórakozóhelyei különböző plasztikai sebészetek!
Egyedül ártalmatlan,erős fű-szaga van!
"A Szentháromság"

A klán az anonim alkoholisták szövetségétől csalta át őket!Vallásos nézeteik miatt szívesen alszanak együtt,az ilyenkor felszabaduló bélgázokat zacskóba gyűjtve tárolják.Románia lakosainak tavalyi elpusztítását is az ő számlájukra írják!
Állítólag isznak.Kedvenc életterük Guitar Hero multiplayer szerverek.
"Pajesz "Zselé" István"

Fegyverzseni,aknász,utász(mint a szart),ivász.Kedvenc módszere 1v1-ben történő mészárlás kis Ak-val.A "takarító"-ember.A Törökkel él évek óta.
Sátán Peppe

A vallási tagozat vezetője!Rendszeresen megáldja hátulról áldozatai hitveseit és női-rokonaikat..haláluk után.Egy barlangban lakik egy hegyen,ADSL kapcsolatban él!
SS-Szilvia

Kegyetlen hidegvérrel tapasztja leesndő áldozatai kezeit a mellére,akik ezek után szívrohamban távoznak az élők soraiból.Mata-Hari néven balett iskolát tart fent a zsoldjábol.Itt egy azonosítatlan áldozatának fotóját mutatjuk be:
áldozat
"Doki"

Hithű kommunista,erkölcsi okokból gyilkol!Az ecserin vett papírjaiból él,letartóztatott tagok védelméből szerez extra jövedelmet.Tavaly elvált egy kiskutyátol.Azóta szomorú arccal öl.Fellelhetőségi helyek:különböző szalonok,
TV-ostromoknál előforduló tömegek.
"A Kölyök"

43 éves kőműves segédmunkás.Arcát Aloe-Vera krémekkel ápolja és tarja szinten.A lehallgatás nagymestere,ipari kémként is dolgozott a Tescoban!Jelenleg 2/A-s a Csákberényi általánosban!


Kérjük, hogy aki a képeken látható személyekről illetve tartózkodási helyükről információval rendelkezik, hívja a 112 telefonszámot, a Telefontanú 06-80-555-111 számát vagy értesítse a legközelebbi rendőri nemiszervet.


Képgaléria


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!